Transport si Returnare

TRANSPORT SI RETURNARE


Kopserv Solutions S.R.L., prin intermediul firmei de curierat livreaza produse in toate localitatile din Romania.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Kopserv Solutions S.R.L. Aceste incidente trebuiesc reclamate imediat atit firmei de curierat cit si Vanzatorului imediat dupa preluarea si deschiderea coletului.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Noi dispunem de 30 de zile garantie de retur. Acest lucru insemnand:
Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 30 de zile de la data achizitiei. 
In maxim 30 zile de la achizitie, aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care S.C. Kopserv Solutions S.R.L. se oblige sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat.

 Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Costul cu transportul de la Client catre S.C.Kopserv Solutions S.R.L. se achita de catre Client.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala. O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Kopserv Solutions srl ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.