• Tableta grafica XP-PEN Deco 03, 10x5.62", USB + WI-FI, Rotita Multifunctionala, 6 Butoane, 8192 niveluri presiune, include Artrage LIte, Manusa, Pen-Stand, 8 varfuri de rezerva

Tableta grafica XP-PEN Deco 03, 10x5.62", USB + WI-FI, Rotita Multifunctionala, 6 Butoane, 8192 niveluri presiune, include Artrage LIte, Manusa, Pen-Stand, 8 varfuri de rezerva

 

 

 

Un cadran rosu multifunctional iubit
Deco 03 ia un design incredibil de creativ si il perfectioneaza si mai mult cu un cadran rosu multifunctional. Fabricat din aluminiu cu oxid anodic pentru un finisaj asemanator satinului, acest cadran este conceput pentru a se potrivi confortabil in mana si pentru a traversa designul traditional al tabletei grafice. Folositi selectorul nostru multifunctional rotind fata si partea laterala. Usor de controlat, fara frecare.

 

 

Extindeti-va lumea
Tableta expansiva Deco 03 este mare si stralucitoare, dar totusi proiectata pentru a rupe limita dintre tastele expres si zona de desen. Vine cu o pelicula de desen complet lipita, ceea ce face ca Deco 03 sa fie durabil de utilizat.

 

 

Conexiune wireless pentru o lume wireless
Deco 03 are atat capacitate USB cat si wireless: conectati pur si simplu receptorul USB ISM 2.4G la computer pentru a atrage wireless, sau conectati Deco 03 la computer cu cablul USB inclus pentru utilizare standard cu cablu.

 

 

Cel mai recent design Passive Pen
Ultimul nostru stil P05 vine cu 8192 niveluri de sensibilitate la presiune, ceea ce il face durabil si se potriveste confortabil in mana ta.

 

 

O noua tableta grafica
Noul Deco 03 vine cu o suprafata de lucru de 10 x 5,62 inch, astfel incat sa aveti mai mult spatiu pentru a crea si a va duce la bun sfarsit.

 

 

Ultra-subtire si proiectata ergonomic.
Deco 03 are doar 8mm grosime, asa ca il puteti purta oriunde fara nicio sarcina.

 

 

Utilizeaza atat mana dreapta cat si cea stanga
Proiectat atat pentru utilizatorii din dreapta cat si din partea stanga, acum il puteti seta pe modul stanga sau dreapta, printr-un acces usor. Eliminati toate limitarile si stabiliti ceea ce doriti sa fiti!

 

 

Versatilitate
Deco 03 are sase taste expres personalizabile care se potrivesc usor cu varful degetului. Prin designul sau de reducere a punctelor oarbe, va va ajuta sa gasiti eficient pozitia tastelor expres. Driverul permite ca tastele de comenzi rapide sa fie adaptate la multe programe software diferite.

 

Suport de stilou multifunctional
Ultimul suport multifunctional. Iti poate pastra stiloul si receptorul USB in siguranta. Il puteti folosi ca suport pentru pix si suport pentru stilou. Este convenabil sa va duceti cu el peste tot.

 

Compatibil cu majoritatea sistemelor de operare si aplicatiilor
Compatibil cu Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 si versiuni ulterioare. De asemenea, este compatibil cu numeroase programe de proiectare majore.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Tableta grafica XP-PEN Deco 03, 10x5.62", USB + WI-FI, Rotita Multifunctionala, 6 Butoane, 8192 niveluri presiune, include Artrage LIte, Manusa, Pen-Stand, 8 varfuri de rezerva

  • Cod produs: Deco03
  • Disponibilitate: La comanda
  • 999,01Lei
  • 699,00Lei

  • Fără TVA: 587,39Lei

Etichete: Deco03