Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C.Kopserv Solutions S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.kopserv.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre Kopserv Solutions S.R.L.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala S.C.Kopserv Solutions S.R.L., avand sediul Cluj napoca, str.Mehedinti nr.10-12, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/1517/2015, CIF RO34543150.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.  De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Kopserv Solutions S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

6. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ulu www.kopserv.ro , Kopserv Solutions S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a site-ulu www.kopserv.ro , cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru.

7. TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare.

8. FACTURARE - PLATI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.kopserv.ro includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Reducerile pe care societatea SC Kopserv Solutions SRL le acorda se calculeaza in acelasi fel cum se calculeazasi TVA-ul , fiind un calcul comercial, nu unul matematic.

- pret initial 100 lei - pret cu TVA (24%) = 124 lei      * 100 x 1.24 = 124

- pret initial cu TVA 124 lei – pretfara TVA (24%) = 100 lei     * 124 : 1.24 = 100

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul Kopserv Solutions S.R.L. va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii exclusiv in format electronic.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.kopserv.ro, va detine o evidenta a facturilor emise de Kopserv Solutions S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Kopserv Solutions S.R.L. in Contul de client sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail:office@kopserv.ro

9. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare - Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat catre Cumparator sau le poate ridica la sediul Kopserv Solutions S.R.L. aflat in Cluj Napoca, Piata 1 Mai nr. 4-5, conform optiunii Clientului.

b. Transport – In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

10. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

11. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.kopserv.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele refurbished – 1 an garantie

Produsele second hand - 1 an garantie

Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie.

Durata medie de utilizare in regim normal de lucru pentru un produs este de 5 ani.Conditii de garantie & post-garantie se asigura pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si conditiile specificate pe acest certificat. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, va putem oferi suport tehnic.

Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware asupra sistemului sau inlaturati sigiliul aplicat de firma.

Garantia nu se acorda pentru urmatoarele situatii: pentru produsele consumabile si produsele care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totala a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite.

Nu se acorda garantie pentru defecte, imperfectiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garantie pentru nici un produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care au etichetele si/sau sigiliile producatorului sau furnizorulu lipsa sau intacte; respectiv produse la care seriile de identitate nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.

Precizari:

*Bateria produsului este considerata consumabila.

**Garantia se acorda la sediul firmei din Cluj Napoca, Piata 1 Mai nr.4-5. Taxele de transport al produselor se achita de catre client.

12. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora cu exceptia serviciului “Deschiderea coletului la livrare.

13. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

14. DECLARAREA RESPONSABILITATII

 

Continutul site-ului www.kopserv.ro a fost alcatuit cu acuratete pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informatiilor. Cu toate acestea este posibil sa apara erori. Kopserv Solutions S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe site sunt lipsite de erori.

Daca in timpul navigarii observati astfel de erori, va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim informatiile transmise, trimitandu-ne un mesaj pe adresa de mail:office@kopserv.ro.

15. TRANSPORT SI RETURNARE


Kopserv Solutions S.R.L., prin intermediul firmei de curierat livreaza produse in toate localitatile din Romania.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Kopserv Solutions S.R.L. Aceste incidente trebuiesc reclamate imediat atit firmei de curierat cit si Vanzatorului imediat dupa preluarea si deschiderea coletului.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Noi dispunem de 30 de zile garantie de retur. Acest lucru insemnand:
Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 30 de zile de la data achizitiei. 
In maxim 30 zile de la achizitie, aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care S.C. Kopserv Solutions S.R.L. se oblige sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat.

 Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Costul cu transportul de la Client catre S.C.Kopserv Solutions S.R.L. se achita de catre Client.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala. O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Kopserv Solutions srl ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.

16. CONCILIERE

 

Daca aveti probleme legate de produse, comanda sau conditiile de transport, ce nu par a se rezolva cu reprezentantul Kopserv Solutions S.R.L. cu care discutati, va rugam sa trimiteti sesizarea dvs.la adresa de e-mail office@kopserv.ro .Sesizarile vor fi directionate catre managementul companiei in functie de aria de competenta in care se incadreaza.

Pentru detalii privind protectia dvs. ca si consumator, va rugam sa verificati site-ul Autoritatii Nationale a Protectiei Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php

 17.COOKIES

Noi folosim "cookies" pentru a stoca informatii specific despre tine si sa urmarim vizitele dumneavoastra pe site.

"cookie" este o cantitate mica de date, care este trimis la browser-ul dumneavoastra si se stocheaza pe hard disk-ul computerului. Un cookie poate fi trimis pe hard disk-ul computerului numai daca accesati folosind site-uri de pe calculator. Daca nu dezactivati sau stergeti cookie, de fiecare data cand utilizatia celasi computer pentru a accesa site-ul, serverele noastre vor notifica vizita dumneavoastra pe site si, la randul lor pot avea cunostinte legat vizita dumneavoastra si modelul de dvs. de utilizare.

Daca respingeti toate cookie-urile prin alegerea functia dezactivare cookie din browser, vi se poate cere sare introduceti informatiile pe site-uri mai des si anumite caracteristici ale site-urilor pot fi indisponibile.

 

18. PREVEDERI DIVERSE

 

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.